Fletting / Kurvmaking / Pil / Tradisjonshandverk

Kurs hos kurvmaker Steen Madsen.

DSC00664

2018 starta i år veldig fint, med eit interessant og lærerikt kurs hos Steen Madsen i Danmark. (sjekk ut http://www.steen-madsen.dk/) Dit reiste eg saman med Kristine (@kurvfletting på instagram) som er lærling saman med meg hos @pilihjertet.

Kurset er ein del av kurvmakerutdannelsen eg er i gang med hos Pilihjertet i Søgne, gjennom Kulturringen. Me lærte mykje om arbeid med avbarka pil, og fekk god innføring i meire kompliserte fletteteknikkar innan kurvmaking, nemleg fletting av firkanta korger. I tillegg var me med på eit kurs i neverarbeid, i København. Gode samtalar, handverk, flotte omgivelser, og vin og hygge foran peisen på kveldane.

Her er litt bilete frå prosessen!😊 Eg har lært så mykje, og gjer meg veldig til å eksperimentere meir med nye teknikkar! 2018 ser ut til å bli eit bra år, med mange spennande prosjekter framover!

Godt nyttår alle saman!

Legg att eit svar