Bjørk / Karveskurd / Krympeboks / Treskurd

Nye krympebokser med treskurd

6 nye krympebokser er no på veg til Georgia og Kasakhstan. Håpar dei vert godt mottekne, og at dei får ei fin og spanande reise!

Alle er laga i bjørk, og dekorert med treskurd/ karveskurd. Takka vera eit lite hasteoppdrag fekk eg ferdigstillt nokon som liksom har stått «på vent» ei stund, det var kjekt.

 

 

2 tankar på “Nye krympebokser med treskurd

  1. Flotte bokser og flott dekor. Så mange tips til sløyd i skolen! Rått tre er jo så mye greiere å skjære i. Vi har prøvd å lage armringer i samme teknikk, men lurer på om vi skal driste oss til å prøve på krympeboks? Må nok jukse litt for å få til sporet nederst.

    Tommel opp til Krokvokst og raust at du deler lidenskapen med allmuen!

    • Hei! Så hyggeleg å høyre! Eg er glad eg kan bidra til meire sløyd i skulen! Eg er sjølv utdanna faglærar i kunst og handverk, så det gler meg at fleire born får spikke. Kanskje det blir ei inspirasjonsbok om sløyd frå meg ei gong;)
      Hadde vore kult å sett bilete frå armringane!

Legg att eit svar