Ask / Bjørk / Krakk / Krokvokst / Rotfeste / Skogen

Krakk

Det var ein dag eg og samboaren skulle i vedskogen og lage ved. Plutseleg oppdaga eg den vakre stubben som stod att etter ei av bjørkene, og starta å grave ut stubben for å sjå korleis den såg ut lenger ned. Me saga av røtene, og tok med oss stubben. Heime saga me ut eit par krakkeseter frå overgangen stamme og rot, og grovbearbeida desse før tørking. Eit halvt år seinare sette eg i stolbein av ask, og finskjerte overflata med eit halvrundt treskjerarjern. Stolbeina har skjult kile inne i tappen.

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s